top of page
2.png

סדקים של אור בצל הטראומה

השתלמות זום לאנשי ונשות טיפול

בעקבות המלחמה המתמשכת ואירועי ה- 7 באוקטובר

הרצאות מוקלטות והרצאות בלייב

את השפעת העת הזו אנו עומדים לפגוש עוד שנים ארוכות.
 

האובדנים והפגיעות שחוו וחווים רבים כל כך,
דורשים מאיתנו, 

אנשי הטיפול בישראל,
כוחות, אורך רוח ומשאוב תמידי.

בהשתלמות זו נכיר פרקטיקות טיפוליות אשר יושמו בהצלחה עם ניצולי הנובה והחטופים,

ונעמיק בהיבטים רוחניים שפותחת בפנינו ההתמודדות והטיפול בטראומה.

כל ההרצאות הוקלטו ויישלחו לנרשמים.

נרשמת לחלק א' או ב' ורוצה להשלים את ההרשמה? לחצו כאן

ההרצאות התקיימו, הוקלטו, ונגישות לצפייה​:

חלק א'

ד"ר קלאודיה קוגן

על תהליכי החלמה של אנשי ונשות טיפול- מבט פסיכואנליטי ופילוסופי.

בהרצאה נדונה חשיבות ההכרת הטוב והמרכיב הסולידרי שבטבע האנושי. ד"ר קוגן, פסיכולוגית קלינית ומרצה באוניברסיטת תל אביב, הדגישה את הצורך למצוא אור בתוך המציאות הקשה של אובדנים וצער, והזכירה את חשיבות התמיכה ההדדית בין אנשי טיפול. היא שוחחה על האתגרים הנוכחיים בישראל והעניקה השראה למטפלים, כדי שיוכלו להמשיך בעבודתם עם המטופלים ולהתמודד עם הטראומות המשותפות.

ד"ר בעז שלגי

מהותה וכוחה של האהבה הטיפולית בעת הזו: בין טראומה וניתוק לאבל ומפגש.

הרצאה זו עוסקת בטראומה ובתגובות השונות לה, תוך התמקדות בשני סוגי תגובות עיקריים: ניתוק ותגובה מבוססת אבל. דוקטור בועז שלגי מציע כי הקשר הטיפולי יכול לסייע לאנשים לעבור ממצב של ניתוק למצב של חיבור והבנה. הוא מדגיש את החשיבות של אהבה טיפולית כמרכיב מרכזי בתהליך זה, ומציג את הקשרים בין טראומה לאהבה, תוך כדי חקירת המהות של כל אחד מהם. ההרצאה מציעה תובנות על איך ניתן לעבד טראומות ולצמוח מהן, ומדברת על הקשרים בין חוויות טראומטיות לבין חוויות של אהבה וריפוי.

ד"ר דניאלה שבאר שפירא

על מה שבין פגיעה מינית פרטית לבין מפץ של טראומה (מינית) חברתית: משיתוק להקשבה, מאלם לדיבור.

הרצאה זו עוסקת בהיבטים של טראומה מינית והשפעתה על החברה בעקבות אירועים טראומטיים עכשוויים. דניאלה שבאר שפירא, עובדת סוציאלית קלינית ומרצה באוניברסיטת תל אביב, מציגה את הקשר בין פגיעות מיניות פרטיות לבין טראומה חברתית רחבה יותר. היא מדברת על השפעות הטראומה על הנפגעים, ומדגישה את הצורך במפגש ובשיח על חוויות קשות, במיוחד לאחר האירועים שהתרחשו לאחר השבעה באוקטובר. ההרצאה מציעה תובנות על תהליכי עיבוד טראומה, אתגרים נפשיים, והאפשרות לצמיחה מתוך כאב. היא מתמקדת גם במרכיבים פסיכולוגיים ורוחניים של חוויות טראומטיות, ומדברת על חשיבות התמיכה החברתית וההבנה המעמיקה של תהליכים אלו.

פרופ' מולי להד

צו השעה: שיקום קהילות והתמודדות עם טראומה קולקטיבית.​

בהרצאה זו, פרופסור מולי להד עוסק במימד הקולקטיבי של הטראומה שחווינו לאחר מתקפת הטרור, ומדגיש את הצורך בשיקום קהילות. הוא מציע דרכים להתמודד עם האובדן והסבל שנגרמו, ומדבר על החשיבות של זיכרון ותקווה בהקשר של אירועים טראומטיים. ההרצאה מתמקדת בהיבטים הקהילתיים של הטראומה, ומציעה כלים לעיבוד חוויות קשות, תוך שימת דגש על התמודדות עם האתגרים הנוכחיים. פרופ' להד מציע כי זיכרון ותקווה הם שני מרכיבים מרכזיים שיכולים לסייע לנו להתמודד עם האתגרים הנוכחיים.

פרופ' שאולי לב רן

השפעת שימוש בחומרים על חוסן והתמודדות עם טראומה בשעת מלחמה.

בהרצאה זו, פרופסור שאולי לב-רן דן בהשפעת השימוש בחומרים פסיכדליים והתמודדות עם טראומה בשעת מלחמה. הוא מציע כי השפעות אלו נוגעות לא רק להתמכרויות, אלא גם לתהליכים נפשיים עמוקים הקשורים במלחמה ובאירועים טראומטיים. ההרצאה בוחנת את הקשרים בין השפעות חומרים לבין התמודדות עם טראומה, תוך התמקדות באתגרים העכשוויים שאנו חווים. פרופסור לב-רן מדגיש את הצורך בהבנה מעמיקה של התהליכים הפסיכולוגיים והחברתיים המתרחשים בזמן מלחמה, וכיצד ניתן להשתמש בגישות טיפוליות כדי לסייע לאנשים לעבור את התקופות הקשות הללו.

אסי שורק

איסוף ואינטגרציה בין גישות ממוקדות חוויה ושילובו של הטבע בעבודה הטיפולית עם טראומה.

בהרצאה זו נדונה האינטגרציה של גישות טיפול שונות בהקשר של טראומה. אסי שורק, פסיכולוג קליני, חקר את תפקידם של אהבה ומשמעות בעבודה עם טראומה, את מקומו של הגוף בטיפול ואת התנאים המקדימים לביצוע חשיפה. הוא הדגיש את עיקרון האורגניות ואת הקשר לטבע כשותף מרפא, תוך כדי התייחסות להשפעות העמוקות של טראומה על הנפש והחברה. בהרצאה הוצגו הקבלות בין גישות טיפול שונות, והוצע מסלול אינטגרטיבי שיכול לשמש כמכנה משותף למטפלים בעבודה עם נפגעי טראומה.

נרשמת כבר לחלק א' ורוצה להירשם לחלק ב' ? לחצו כאן

ההרצאות התקיימו, הוקלטו, ונגישות לצפייה​:

חלק ב'

ד"ר אנה הרווד-גרוס  

מופעים של פציעה מוסרית, מחקר ודרכי טיפול

בהרצאה נעשתה סקירה למצב של פציעה מוסרית בשטח, גם בפן המחקר העולמי והישראלי וגם בפן הקליני. דברנו על ההשפעה של פציעה מוסרית, על אלה שמגיעים לטיפול היום ועל ההשפעה של המלחמה, על האופן בו אנחנו מתייחסים למושג באופן רגיש ואמפטי.

ד"ר דנה מור

המפגש בין חלקי העצמי וחלקי האחר בימים של טראומה וכאב: מבט התייחסותי על טיפול ותמיכה בעת הזאת.

בימים אלה, יותר מתמיד, אנחנו נדרשים לפגוש אזורי נפש חשופים, בעצמנו ובסביבתנו. בהרצאה זו הניחה ד"ר מור את התשתית שמציעה לנו העמדה ההתייחסותית בפסיכואנליזה לבחינת האתגרים העומדים מול המטפל.ת בעבודה עם טראומה וכאב. היא דיברה על המטפל.ת כסובייקט, על ההקשר שבו מתקיים השיח הטיפולי ועל מפגשים בין חלקי העצמי של שני המשתתפים.ות במפגש. בנוסף, דיברה על המפגש שלנו כחברה עם משפחות החטופות והחטופים ועל הדילמה בין הרצון להסיט את המבט והצורך להתייצב איתן ולצידן. כל אלה הובילו אותנו לדון בצורך להרחיב את יכולת ההכלה אצל כולנו.

ד"ר ניצה נקש אקסלרוד

ה-6 באוקטובר עד ה 7-באוקטובר ו-50 השנה שחלפו.
טיפול בחשיפה ממושכת ב-ptsd בעקבות טראומות מלחמה.

במהלך השבועיים הראשונים של המלחמה, עברו קבוצה של מטפלים הכשרה מקוצרת בפרוטוקול pe למניעת PTSD, ולאחר מכן עשרות ניצולים מפסטיבל נובה טופלו בשיטה זו. בהרצאתה תיארה ד"ר נקש את התיאוריה להתפתחות ptsd, את הטיפול בחשיפה ממושכת (pe), את הפרוטוקול המקוצר, ואת הקשיים בטיפול תחת מלחמה ואיום מתמשך. בנוסף, דנו בשאלה: האם טיפולים ממוקדים התנהגותיים קוגניטיביים לטראומה עשויים לסייע לאילו שעברו את התופת ב 7 באוקטובר ושבו משבי החמאס.

מיכל זמורה

המודל התלת שלבי לטיפול בטראומה.

המטפל בטראומה: התמקמויות שונות ותפקידים שונים של המטפל בשלבים השונים של הטיפול בטראומה. נפגע הטראומה בד"כ מביא לחדר הטיפול את הקיפאון והניתוקים. בהרצאה דנו כיצד התמקמות המטפל יכולה לחולל תנועה ומעורבות ולשרת את השלבים השונים של הטיפול בטראומה.

ד"ר עידו סימיון

מבט פסיכדלי וארכיטיפלי על חוויות טראומטיות של הזמן הזה.

הרצאה זו הציגה היבטים מסיפורו של איוב ואת המיתוס השומרי העתיק של ירידת איננה לעולם התחתון, בחנה את העושר הסמלי שלהם, וציירה הקבלות לאתגרים עכשוויים, ובמיוחד בהקשר ההשפעה העמוקה של מתקפת הטרור שחווינו והמלחמה המתרחשת. סיפורו של איוב והמסע המיתי של איננה משמשים כארכיטיפים נצחיים המהדהדים בין תרבויות ותקופות וכוללים תמות שכיחות הקשורות בעיבוד נפשי של אירועים טראומטיים, נושאים של אובדן זהות, אשמה, כאב, מוות כמו גם טרנספורמציה ולידה מחדש. תוך שזירת עדויות מהתנסויות פסיכדליות, דנו במרכיבים מרכזיים של סיפורים אלו, בממדים הפסיכולוגיים והרוחניים העמוקים המוטבעים בהם ובאפשרות לעבד אירועים טראומטיים ולצמוח מתוכם.

דוד בנאי

תפקידה של אמונה: בין הרציונאלי לרוחני בתהליך ההחלמה מטראומה.

בהרצאה עמד דוד על ההבדל בין עולם של עובדות לעולם של אמונות, ועל הדיאלקטיקה המורכבת שבין עובדות ואמונות. הפסיכואנליזה מתארת מתח נפשי משתנה בעוצמתו בטווח בין העובדה לאמונה ובמהלך התפתחות ההתבוננות האנאליטית הופיעו גרסאות שונות להבנת המתח הזה: יריבות, מרחב משחקי, יחסי אדון ועבד ועוד. אמונות עוטפות אותנו ומסככות את המגע עם אלימותה של מציאות. החזקת אמונה טובה מחייבת ויתור מסוים על מציאותיות ועל ראייה צינית מתנשאת. טראומות עלולות להזיק מאוד לא רק למערכת האמונות אלא גם לעצם היכולת להאמין. נדמה שמדובר בעובדות מייאשות, אך למעשה זו התקפה מסרסרת על יכולתו של הסובייקט לייצר אמונות ולדבוק בהם. בשקט שאחרי הסערה אנו מנסים לשקם את היכולת להאמין שהיא היכולת ליצור מרחב חיים בתוך הטבע האדיש והמציאות האלימה. עבודה שיקומית מחייבת תשובות של המטפלת לעצמה ביחס לאמונותיה וכשירותה להאמין.

נרשמת כבר לחלק ב' ורוצה להירשם לחלק א' ? לחצו כאן

בתום שנה - מבט לאחור ומבט אל האור

בקרוב - חלק ג'

 

18.9- 20:30 - פרופ' מירב רוט
שנה אחרי - מבט לאחור ומבט אל האור
ההרצאה תתבונן בנו המטפלים, מול מה התייצבנו בשבעה באוקטובר 2024, לקראת מה אנחנו ניצבים לפני מלאת שנה לשבת השחורה ואיזה אופק מצפה לנו ולמטופלים שלנו שמוביל מלב האפלה לאור הצנוע של חיים כאובים אך גם אוהבים ומלאי משמעות.


25.9- 20:30 - ד"ר תולי פלינט

בין הממוקד לנשגב
שילוב שיטות ממוקדות וקלאסיות בחיבור נפגעי טראומה למשאבים פסיכופיזיולוגיים ורוחניים לצורך התמודדות והחלמה.


9.10- 17:00 - ד''ר מורן גאם הכהן
ההתמודדות של דמויות במקרא עם טראומה.

קריאה חתרנית ומגדרית בטקסטים מוכרים ומושתקים, בתווך שבין טראומה לבין פוסט טראומה בתנ"ך.

9.10- 19:00 - ד"ר דני נווה ואסי שורק
שיח מסכם על חוסן ועומקים שונים של תפיסת עצמי ממבט אנתרופולוגי ופסיכואנליטי.

​​

חלק זה ניתן ללא תשלום לכל נרשמי ההשתלמות

הצטרפו כעת להשתלמות

780 ש"ח

480 ש"ח

+ קבלת חלק ג' ללא תשלום

+ מנוי שנתי לתכנים באתר ללא תשלום.

להרשמה:

סדקים של אור בצל הטראומה

‏480 ₪

480

חלק ג' מתנה! + מנוי שנתי לאתר

בתוקף למשך 12 חודשים

חלק א'- 6 הרצאות

חלק ב'- 6 הרצאות

חלק ג'- 4 הרצאות

עשרות הרצאות נוספות, לדוגמא:

ד"ר ערן רולניק

פרופ' חביבה פדיה

ד"ר דני נווה

ד"ר קלאודיה קוגן

אסי שורק

ההרשמה להשתלמות כוללת הרשמה לאתר.
הסתבכתם עם ההרשמה? לחצו כאן

או צרו איתנו קשר
054-580-9323
ptherapy@tevamahut.org​

היה מאוד מעניין, למדתי הרבה דברים חדשים

מה הוא המנוי השנתי ?


המנוי כולל גישה לכל ההרצאות שתועדו בכנסים שלנו.

ההרצאות עוסקות בחיבור שבין ריפוי, סביבה (טבע ופוליטיקה) ומיינדפולנס.
בין המרצים:
פרופ' חביבה פדיה, דר' דני נווה, דר' ערן רולניק, דר' קלאודיה קוגן, מתי ליבליך, אסי שורק ועוד.

  • סדקים של אור בצל הטראומה

    480₪
    חלק ג' מתנה! + מנוי שנתי לאתר
    בתוקף למשך 12 חודשים
    • חלק א'- 6 הרצאות
    • חלק ב'- 6 הרצאות
    • חלק ג'- 4 הרצאות
    • עשרות הרצאות נוספות, לדוגמא:
    • ד"ר ערן רולניק
    • פרופ' חביבה פדיה
    • ד"ר דני נווה
    • ד"ר קלאודיה קוגן
    • אסי שורק
  • סדקים של אור בצל הטראומה חלק ג'

    260₪
    בתוקף למשך 12 חודשים
    • הרצאה של פרופ' מירב רוט
    • הרצאה של ד"ר תולי פלינט
    • הרצאה של ד"ר מורן גאם הכהן
    • הרצאה של ד"ר דני נווה ואסי שורק

המרצות והמרצים בהשתלמות

פרופ' מירב רוט היא פסיכולוגית קלינית ופסיכואנליטיקאית מנחה בחברה הפסיכואנליטית בישראל. מרצה בחוג לייעוץ והתפתחות האדם באוניברסיטת חיפה. בעבר ראש מסלול קליין, ראש יחידת הדוקטורט וראש התכנית לפסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב. מחברת מאמרים ופרקים בפסיכואנליזה ובזיקה בין פסיכואנליזה ותרבות, בארץ ובעולם, ועורכת מדעית של כתבים שונים מהספרות הקלייניאנית המתורגמת.

Merav_Roth_(cropped).jpg

ד"ר תולי פלינט הוא מומחה בתחום טיפול ומניעת פוסט טראומה והתמכרויות. מטפל זוגי ומשפחתי מוסמך, מוסמך Somatic Experiencing, מטפל נרטיבי, Bio-Feedback ומנחה ומטפל קבוצתי ומוכשר בטיפול בגישה ההתייחסותית. בעל קליניקה פרטית בתל-אביב ועובד עם אגף משפחות ואגף שיקום במשהב"ט. מטפל, מנחה ומלמד בגופים שונים בארץ ובעולם. מרצה ומדריך במכון בקורס ההכשרה הבסיסית המלאה של EMDR.

תולי פלינט.jpeg

ד"ר ניצה נקש-אקסלרוד היא פסיכיאטרית מומחית ומנהלת מרפאת דרור לטיפול ומחקר התנהגותי קוגניטיבי CBT. עבדה כרופאה פסיכיאטרית בכירה ביחידת הטראומה עם נכי צה"ל ונפגעי טראומות אזרחיות. השתלמה במרכז לטיפול וחקר החרדה באוניברסיטת פנסילבניה בשיטת הטיפול בחשיפה ממושכת לנפגעי הפרעת דחק פוסט טראומטית ובטיפול בהפרעה טורדנית כפייתית והפרעות חרדה. חיברה פרקים במספר ספרים ופירסמה מאמרים בתחום.

ניצה.jpeg

ד"ר דניאל נווה מלמד אנתרופולוגיה באונ' בר-אילן ולימודי סביבה באונ' ת"א. בעל תואר שלישי באנתרופולוגיה, תואר שני בארכיאולוגיה פרהיסטורית ותארים נוספים בהיסטוריה כללית ובחינוך. מתרגל ומלמד מסורות שונות של מדיטציה.

ד"ר דניאלה שבאר שפירא עוסקת בהדרכה מקצועית, טיפול באמצעות EMDR, טיפול נפשי וטיפול פסיכו-דינאמי.

מטפלת במבוגרים. עו"ס קלינית, פסיכותרפיסטית, מומחית לטיפול בנשים. מרצה באוניברסיטה העברית, עוסקת בהכשרת אנשי טיפול ומקצועות נוספים בתחומי פסיכולוגיה של מגדר, נשים ונשיות ואלימות נגד נשים.

סדקים_של_אור-removebg-preview.png

מולי להד הוא פרופסור ופסיכולוג ישראלי, הנחשב למומחה בינלאומי בטיפול בפסיכוטראומה. מייסד מרכז משאבים בקרית שמונה, מפתח מספר שיטות התערבות וטיפול, ומרצה במכללת תל-חי, פרופסור חבר. חיבר למעלה מ-35 ספרים בתחום.

תמונות_להרצאות-removebg-preview.png

ד"ר דנה מור היא פסיכולוגית קלינית מומחית ומדריכה. חברה ומדריכה בקבוצת 'שיח', מכון לפסיכותרפיה התייחסותית. מרצה בתוכנית לפסיכותרפיה במכון 'מגיד' ובבית הספר לפסיכותרפיה של המרכז הבינתחומי בהרצליה. מטפלת במבוגרים בקליניקה פרטית בתל אביב.

דנה מור ר.jpg

ד"ר עידו סימיון הוא מנהל התוכנית ומייסד-שותף של מכון האקומי ישראל ומורה בכיר לגישת האקומי. הוא בעל דוקטורט בפסיכולוגיית מזרח-מערב ותואר שני בפסיכולוגיית סומאטית (גוף-נפש) מטעם מכון קליפורניה ללימודים אינטגרליים (CIIS). בנוסף, עידו משמש כחוקר קליני במחקר שבודק את השפעת תרפיה מבוססת MDMA על פגועי טראומה. הוא מורה בכיר בשיטת טיפול חדשנית זו מטעם האגודה הרב תחומית ללימודים פסיכדליים (MAPS). עידו מלמד ומטפל במכון האקומי בהוד השרון.

עידו סימיון.jpeg

ד"ר מורן גאם הכהן היא מרצה למקרא ומחשבת ישראל, לשעבר ראש החוג למקרא ותרבות ישראל במכללת סמינר הקיבוצים, כעת בשנת שבתון.

images.jpeg

פרופ' לב-רן הוא מהרופאים הבולטים בישראל המתמחים בטיפול בהתמכרויות. מחלוצי הגישה המוטיבציונית בישראל, גישה מבוססת-מחקר מובילה בעולם בתחום ההתמכרויות. הוא חבר הארגון הבינלאומי של מדריכים בגישה המוטיבציונית והכשיר מאות רופאים בישראל ובעולם בגישה זו.

1-removebg-preview.png

ד"ר קלאודיה קוגן היא פסיכולוגית קלינית-מדריכה, יו"ר יוצאת של איגוד ישראלי לפסיכולוגיית העצמי ולחקר הסובייקטיביות. מרצה, מייסדת ומנהלת בעבר של "תכנית הכשרה תלת-שנתית ללימודי פסיכולוגיית העצמי". מרצה בתכנית לפסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב. הסולידריות האנושית, המבטאת את קיומו של האנושי בעולם, היא תופעה קריטית בשאלת האדם.

3-removebg-preview.png

דוד בנאי הוא פסיכולוג קליני, מורה לפסיכותרפיה, מדריך צוותים, מנחה ומרצה בנושאי הורים, מתבגרים וילדים. מרצה באוניברסיטת בר אילן במסלול לטיפול מיני. מנהל ומרצה בבית הספר ללימודי התאוריה הפסיכואנליטית, מדריך קליני ביחידות הרווחה השונות.

דוד בנאי_edited_edited.jpg

ד"ר אנה הרווד-גרוס היא פסיכולוגית קלינית מוסמכת ובעלת קליניקה פרטית בזכרון יעקב, מטפלת במגוון שיטות, כגון DBT ,ACT ו -Somatic Experiencing.

בנוסף לעבודתה כמטפלת, היא מנהלת מחקר במטיב, המרכז הישראלי לפסיכוטראומה וחוקרת PTSD.

דר-אנה-הרווד-גרוס-מנהלת-המחקר-במכון-מטיב-לפסיכוטראומה.-קרדיט-צילום-יחצ.jpg

ד"ר בעז שלגי הוא פסיכולוג קליני, מרצה ומדריך בתכנית לפסיכותרפיה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב; עורך כתב העת "שיחות" – כתב עת ישראלי לפסיכותרפיה.

תמונות_להרצאות-removebg-preview.png

מיכל זמורה היא פסיכותרפיסטית, בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית, עובדת שנים רבות בקליניקה פרטית ובמרכז הישראלי לטיפול בפסיכו טראומה, מתמחה בטיפול במצבי טראומה ומשבר,חרדה, פיברומיאלגיה. משלבת עבודת גוף - נפש מתחומים שונים EMDR, TFCBT, ACT,CBT ומיינדפולנס. קליניקה פרטית בבית הכרם.

מיכל זמורה.jpg

אסי שורק הוא פסיכולוג קליני, ראש התכנית לפסיכותרפיה במרכז 'טבע ומהות', מלווה ומנהל תהליכים טיפוליים במוסדות הרווחה והחינוך ברחבי הארץ ומפתח גישת ה- PRESENT THERAPY, בעל קליניקה פרטית בקיבוץ בית קשת ובכרכור.

4-removebg-preview.png

הסתבכתם עם ההרשמה או עם הכניסה להרצאות?

ניתן לכתוב לנו למספר 0545809323,

או מייל ptherapy@tevamahut.org

ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

נרשמי חלק א' / חלק ב',

 

על מנת להשלים את ההרשמה ולקבל את חלק ג' בחינם,
אנא הצטרפו לחלק שעוד לא רכשתם.

  • סדקים של אור בצל הטראומה חלק ב'

    260₪
    בתוקף למשך 12 חודשים
    • ד"ר אנה הרווד-גרוס
    • ד"ר ניצה נקש אקסלרוד
    • ד"ר דנה מור
    • ד"ר עידו סימיון
    • מיכל זמורה
    • דוד בנאי
  • סדקים של אור בצל הטראומה חלק א'

    260₪
    בתוקף למשך 12 חודשים
    • ד"ר קלאודיה קוגן
    • ד"ר בעז שלגי
    • ד"ר דניאלה שבאר שפירא
    • פרופ' מולי להד
    • פרופ' שאולי לב רן
    • אסי שורק

לא נרשמת לאף חלק?

 

ורוצה להירשם להשתלמות כולה?

סדקים של אור בצל הטראומה

‏480 ₪

480

חלק ג' מתנה! + מנוי שנתי לאתר

בתוקף למשך 12 חודשים

חלק א'- 6 הרצאות

חלק ב'- 6 הרצאות

חלק ג'- 4 הרצאות

עשרות הרצאות נוספות, לדוגמא:

ד"ר ערן רולניק

פרופ' חביבה פדיה

ד"ר דני נווה

ד"ר קלאודיה קוגן

אסי שורק

bottom of page